Termeni si conditii

Va multumim ca ati ales produsele noastre. Acestea va sunt oferite de Florilena Business SRL („FLRBIROTICA.RO”), cu sediul in Bd.Timisoara, nr.84, sector 6, Bucuresti.

FlrBirotica.ro nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori.

Magazinul online FlrBirotica.ro se adreseaza persoanelor juridice sau persoanelor fizice autorizate.

Prin utilizarea magazinului nostru virtual, sunteti de acord cu Termenii si conditiile noastre. Va rugam sa ii cititi cu atentie. Informarea Dumneavoastra cu privire la Termenii si conditiile noastre va preceda orice act sau fapt de natura sa determine obligatii pentru partile contractante.

Produsele si serviciile noastre sunt variate si, prin urmare, este posibil ca uneori sa se aplice Termeni si conditii suplimentare.

Termenii si conditiile generale prevazute in continuare se aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii oferite  prin intermediul magazinului virtual www.flrbirotica.ro, cu denumirea Florilena Business srl, numita in continuare Vanzator, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/2481/2006 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO 18388330.  

1. Dreptul de proprietate intelectuala


Intregul continut al site-ului Flrbirotica.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Flrbirotica si a furnizorilor nostri si este aparat de Legea Dreptului de Autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.  Dumneavoastra intelegeti dreptul de proprietate intelelectuala si nu veti dezvalui unei terte parti sau veti face publice nici una din informarile primite de la Flrbirotica.  Folosirea fara acordul scris al Flrbirotica a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

2. Protejarea confidentialitatii si publicitatii


Flrbirotica explica modul in care tratam datele dumneavoastra cu caracter personal. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteti de acord sa putem utiliza datele respective conform politicii noastre de confidentialitate.
Informatiile de orice natura furnizate de catre dumneavoastra vor ramane in proprietatea noastra. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului si pot fi facute cunoscute numai cu consimtamantul scris al dumneavoastra si dupa obtinerea unui angajament de confidentiabilitate din partea celui care le primeste.
Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, ne oferiti acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord sa putem utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte, pe care ni le-ati trimis prin intermediul site-ului www.flrbirotica.ro. Vanzatorul nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.
Intelegeti dreptul de protejare a confidentialitatii si nu veti face nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti cu privire la comanda, fara consimtamantul prealabil scris al Flrbirotica. In caz contrar, ne rezervam dreptul de actiona in instanta.

3. Accesul la informatiile de pe site


Flrbirotica va garanteaza acces limitat, in interes personal si nu confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul , de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul Flrbirotica.ro in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Flrbirotica, fara acordul prealabil scris al nostru.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul Flrbirotica.ro va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.
Pentru a beneficia de unele servicii, poate fi necesara crearea unui cont pe site-ul www.flrbirotica.ro. Pentru a va proteja contul, pastrati parola confidentiala. Purtati intreaga responsabilitate pentru activitatea care are loc in sau prin intermediul Contului Dumneavoastra.

Flrbirotica.ro nu vinde produse care sa fie cumparate de catre minori. Flrbirotica.ro poate vinde sau incasa contravaloarea unor produse destinate minorilor, dar achizitionate de catre un adult. Daca sunteti minor si accesati acest site, o puteti face doar daca sunteti sub supravegherea unui parinte sau a tutorelui legal.

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, prin utilizarea abuziva si/sau frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului etc. vor fi pedepsite conform legii.

4. Documente Contractuale


In momentul in care lansati o comanda electronica sau telefonica pe site-ul nostru, sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care ne prelucram operatiunile.
Comanda  dumneavoastra trebuie sa contina trei documente, si anume :

1. Comanda (include mentiuni clare asupra datelor de livrare si facturare) plus conditiile sale specifice;
2. Specificatiile (observatiile) dumnevoastra - acolo unde este cazul;
3. Acceptare Termeni si conditii.

La lansarea unei comenzi va rugam sa verificati cu atentie daca ceea ce comandati este ceea ce va doriti. Nu ne asumam responsabilitatea datelor oferite gresit de catre dumneavoastra, nici in cazul unei comenzi electronice, nici in cazul unei comezi telefonice (exemplu: cod de produs oferit gresit sau date de facturare si livrare oferite eronat).

Daca vom confirma o comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea Comenzii de catre noi se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica, prin e-mail din partea Flrbirotica catre dumneavoastra, fara a necesita o confirmare de primire din partea noastra. De asemenea, nu consideram, in niciun moment, o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

Confirmarea Comenzii se face telefonic sau electronic, prin e-mail si constituie momentul incheierii contractului.

Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Flrbirotica.ro sau un furnizor al acestuia.

Conform art. 9 din OUG 34/2014, puteti renunta la orice produs achizitionat online si care nu corespunde dorintelor sau asteptarilor  Dumneavoastra, in termen de 14 zile calendaristice, fara sa presupuna o justificare sau motivare din partea Dumneavoastra. Pentru a beneficia de aceasta modalitate de denuntare unilaterala a contractului, restituirea

Produsului trebuie sa se faca exact in starea in care l-ati primit si sa fie insotit de toate accesoriile si documentele aflate in pachetul de livrare. Va vom restitui pretul achitat pe produs in maximum 14  zile de la data notificarii de retragere din contract, dar nu mai devreme de data la care am primit  Produsul in depozit, intr-un cont bancar indicat de catre Dumneavoastra. Cheltuielile ocazionate cu trimiterea Produsului, in cazul denuntarii unilaterale a contractului, cad, conform legii, in sarcina Dumneavoastra.
Profesionistii nu beneficeaza de dreptul de retur in 14 zile (*profesionist = orice persoană fizică autorizată sau juridică, publică sau privată, care acţionează în cadrul activităţii sale comerciale, industriale sau de producţie, artizanale ori liberale în legătură cu contractele care intră sub incidenţa prezentei ordonanţe de urgenţă, precum şi orice persoană care acţionează în acelaşi scop, în numele sau pe seama acesteia)

Pentru motive justificate Flrbirotica.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care consideram ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel site-ul Flrbirotica.ro.

5. Raspunderea noastra pentru produse si servicii


Produsele si serviciile noastre sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil. Nu se ofera nicio garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Asadar, sunteti de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propria dumneavoastra raspundere.
Imaginile publicate pe site-ul nostru au titlu de prezentare, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.). Atat noi, cat si furnizorii nostri ne rezervam dreptul sa modificam specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila.  Nu ne asumam responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul Flrbirotica.ro, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci.

Toate promotiile afisate si descrise pe site sunt valabile numai in conditiile descrise odata cu anuntarea promotiei si in limita stocurilor disponibile.
*Continutul pachetului poate sa difere in functie de lot.
 

6. Raspunderea pentru preturi

Preturile prezentate includ TVA, insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru.
Pentru erorile de pret ce tin in totalitate de sistemul tehnic, nu ne asumam raspunderea.
In anumite cazuri, mai exact pentru produsele din categoria echipamentelor electrice si electronice (EEE), in conformitate cu prevederile HG 448/2005, pe langa pretul produsului, se percepe si Timbru Verde. Aceasta taxa nu depinde de noi si reprezinta partea din pretul echipamentului electric sau electronic destinata acoperirii costurilor procesului de colectare si reciclare a deseurilor EEE.

7. Raspunderea pentru livrare


Livrarea produselor noastre are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde in Romania. Inainte de a va fi onorata o comanda plasata pe site-ul nostru, sunteti notificat in scris sau telefonic in legatura cu confirmarea comenzii.
Produsele comandate se pot ridica si de la sediul noastru, aflat in Bd. Timisoara nr.84, sector 6, Bucuresti, dupa ce ati primit confirmare din partea Flrbirotica.ro

Costurile de transport vor fi suportate in totalitate de catre dumneavoastra, cu exceptia cazurilor in care pe site sunt afisate promotii prin care se anunta transport gratuit.
Livrarea gratuita sau preturile de livrare comunicate sunt valabile doar pentru livrarile efectuate in raza de acoperire a curierului agreat de catre noi. Pentru locatii aflate in afara acestei acoperiri se pot percepe taxe de transport aditionale.

Flrbirotica.ro nu se face responsabila pentru manipularea defectuasa a produselor de catre angajatii firmelor de curierat, raspunderea fiind in totalitate a acestor, iar clientul urmeaza sa ia legatura cu acestia pentru recuperarea eventualelor pagube.

De asemenea, exista cazuri exceptionale in care comenzile nu pot fi onorate din motive independente de Flrbirotica.ro, care includ : incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii din Romania. Toate acestea ne permit sa intarziem sau sa anulam livrari ale produselor comandate de catre dumneavostra.
 

In cazul in care nu sunteti gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord si in conformitate cu programul de lucru al firmei de curierat, acesta va reveni inca o data dupa ce va restabili contactul cu dumneavoastra. In cazul refuzului unui colet livrat de catre Flrbirotica.ro conform comenzii efectuate pe site-ul nostru, clientul suporta costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

8. Raspunderea pentru plata


Plata produselor comandate se poate efectua in avans, prin mijloace bancare sau la livrarea produselor. Flrbirotica.ro isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata sau card bancar. Dovada platii trebuie trimisa catre noi la adresa de e-mail office@flrbirotica.ro. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul Florilena Business SRL.

9. Livrarea produselor

Termenul de ''Livrare gratuita'' pentru comenzile ce depasesc 300 lei in tara, respectiv 150 lei in Bucuresti, este luat in considerare pentru comenzile ce nu depasesc greutatea de 25 KG si nu includ produse din urmatoarele categorii precum : Hartie pentru copiator, Cartoane Duplex, Cartoane si hartii color, Hartii de ambalaj, sau pentru produsele a caror lungime depaseste 240 cm. Produsele mentionate intra intr-o categorie speciala, iar costul suplimentar aferent trimiterii acestora va fi comunicat ulterior Clientului, iar prin acceptul acestuia, coletele sunt predate curierilor pentru livrare.

11. Responsabilitatea pentru linkuri catre alte site-uri, server sau browser


Site-ul Flrbirotica.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Din acest motiv, Flrbirotica nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site, indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari sau actualizari. De asemenea, Flrbirotica  nu va putea fi facut raspunzator pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului Flrbirotica.ro.
Flrbirotica nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul Flrbirotica.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

12. Litigii si dispoziti finale


Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe Flrbirotica.ro sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de niciun articol din prezentul document se va solutiona pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor de catre Dumneavoastra . In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza Municipiului Bucuresti. Dumneavoastra va asumati in totalitate aceste riscuri, odata ce va exprimati acordul fata de acest Contract cu Clientii.