Politica de retur

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra in posesia fizica a produselor.

Conditiile referitoare la produsul returnat

  • Pentru a fi acceptat returul fara costuri suplimentare, produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat: nefolosit, fara urme de utilizare, fara lovituri sau zgarieturi, insotit de toate accesoriile cu care a fost livrat, in ambalajul original plus un ambalaj care sa asigure transportul in bune conditii, daca este cazul.
  • Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare in care le-ai primit.
  • Nu fac obiectul returului produsele care prezintă defecte fizice precum: lovituri, rupturi, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse, pierdute, plesnite, etc., etichete sau sigilii de garanție deteriorate, îndepărtate sau modificate, produsele utilizate în condiții neadecvate (incarcarea produsului cu greutati prea mari, tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura și presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), pătrunderea de lichide, metale sau alte substante în interiorul produselor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, sau orice interventii din exterior constatate în urma evaluarii produsului care se doreste a fi înlocuit/returnat.

Pentru a va exercita dreptul de retur trebuie să ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizând o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail ( office@flrbirotica.ro ) sau folosind formularul de contact de aici .

Returul se poate face in decurs de maximum 14 zile de la data la care ati primit coletul. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Costul transportului pentru retur va fi suportat de client în cazul in care motivul returului este determinat exclusiv de catre client, iar daca produsul prezinta neconformitati precum: defect din fabrica, deteriorare in urma transportului, descrierea produsului nu corespunde cu caracteristicile acestuia, costul va fi suportat de catre vanzator.

Returul se taxeaza cu suma de 15 LEI, dar este GRATUIT in cazul produselor trimise gresit sau care nu corespund cu caracteristicile acestuia.

Vom efectua rambursarea folosind ca si modalitate de plata, transferul bancar, dupa transmiterea codului IBAN de catre dumneavoastră.

                                                       Informatii Livrare

                             

office@flrbirotica.ro   

0728.915.678

021.444.18.70