Pensule pentru detalii

Pensule pentru detalii Daco PN2914

Paleta pentru pictura Daco PT110

Paleta pentru pictura Daco PT110

Pahar pictura 2 compartimente Ark

Pahar pictura 2 compartimente Ark

Pensule pentru detalii Daco PN2914

Pensule set 14+1 pentru miniatura si detaliu Daco PN2914, corp confectionat din lemn de calitate foarte rezistent, varfuri realizate din par sintetic, usor de intretinut, partea de jos triunghiulara confera o utilizare usoara rapida si preintampina rostogolirea de pe masa de lucru. Aceste pensule sunt ideale pentru majoritatea tipurilor de culori, dar si pe diferite materiale, pe tesaturi, lemn, roca sau unghii.

79,99 RON

Pensule pentru detalii marca Daco PN2914 ideale pentru pictura miniaturilor Fine Detail, setul confine 15 pensule de diferite dimensiuni si forme varf realizat din par sintetic dispuse astfel : 5 bucati varf liner, 7 varf rotund, 2 varf drept, 1 virola indoita, ce va ajuta sa lucrati pe spatiile inguste si dificile.

Acestea sunt folosite pentru a crea modele si forme complicate, astfel varfurile rotund sunt utilizate adesea pentru a crea flori, petale sau alte modele mici, in plus mai sunt utilizate si pentru a corecta diferitele greseli ce pot aparea.

Pensulele de tip liner din set se folosesc pentru a crea linii si este un instrument ideal pentru design, mai ales cand acesta necesita foarte multe laturi de trasat.

Pensulele pentru detaliu au un design ergonomic, fiind confectionate din lemn durabil si rezistent, in partea de jos fiind triunghiulare pentru un control mult mai bun, dar si pentru o utilizare undelungata fara a avea dureri sau mana obosita.

Caracteristici Pensule pentru detalii :

  • Contine husa pentru protectie si pentru mentinerea acestora in sigurata.

  • Varfurile din par sintetic sunt mai durabile si usor de intretinut, fiind usor de curatat.

  • Forma triunghiulara in partea inferioara ce confera un confort sporit si impiedica rostogolirea pe masa de lucru.

  • Set de pensule pentru miniaturi foarte versatil ce se poate utiliza pentru majoritatea tipurilor de culori.

Mai multe informații
Brand Daco
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsPensule pentru detalii Daco PN2914
Rating-ul dumneavoastră
Vezi si alte Accesorii pictura