Modalitati de plata

FLRBIROTICA.ro iti pune la dispozitie trei metode foarte simple de plata.
Poti opta pentru oricare dintre aceste metode in functie de preferinte.

Plata in numerar :

Plata in numerar se face direct la magazinul nostru sau in momentul in care marfa este livrata de catre noi, in cazul acestei plati, clientul va primi pe loc o chitanta reprezentand contravaloarea sumelor achitate.

Plata ramburs:

Pentru aceasta modalitate de plata poti opta atunci cand doresti sa achiti produsele in momentul in care coletul ajunge la tine. In cazul in care alegi plata la livrare, curierul elibereaza o dovada a incasarii rambursului, act care tine loc de chitanta fiscal, iar facture se va regasi in colet.

Plata prin card la sediu (POS) :

Sunt acceptate carduri MasterCard sau Visa si vei primi imediat de la operatorii nostrii o chitanta pe care o elibereaza automat  POS-ul si care reprezinta dovada platii si implicit confirmarea retragerii sumei de pe cardul dumneavoastra.
Plata prin Ordin de Plata (transfer bancar) : Daca doresti sa achiti contravaloarea produselor comandate (dupa ce ai fost contactat de un reprezentant al Flrbirotica.ro) prin ordin de plata, acestea iti vor fi expediate sau le vei putea ridica personal, abia dupa ce se emite dovada faptului ca banii au intrat in contul specificat pe avizul de plata.