Produsele comandate online se pot livra prin curier in orice localitate din Romania, NU se percep taxe pentru KM suplimentari.

Livrarea este gratuita in Bucuresti pentru comenzi ce includ produse de minim 150 Lei TVA inclus.

Livrarea este gratuita in orice localitate din Romania (alta decat Bucuresti) pentru comenzi ce includ produse de minim 300 Lei TVA inclus.

Pentru livrarea comenzilor de valoare mai mica decat cele mentionate se va percepe o taxa de livrare in suma de 18 Lei (TVA inclus).

Pentru platile prin transfer bancar/ordin de plata (in acest caz, comanda va pleca doar după ce primim confirmarea de plata prin email la office@flrbirotica.ro sau dupa ce suma achitata este vizibila in contabilitate.

Durata de livrare

Termenul estimat de livrare este de 1-3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii (exceptie in cazul in care produsele nu sunt in stoc sau sunt in perioada de reaprovizionare), dar nu mai mult de 5 zile de la data inregistrarii acesteia.

Termenul efectiv de livrare poate fi influentat de durata expedierii de catre curier, in functie de localitatea aleasa.

Procesarea si livrarea comenzilor in perioada Back to School ( 15.08 - 30.09)

Datorita fluxului mare de comenzi in aceasta perioada, procesarea unei comenzi precum si livrarea acesteia poate dura intre 1-5 zile lucratoare, dar nu mai mult de 7 zile de la data inregistrarii comenzii.

Informatii Retur