Despre Florilena Business SRL

Florilena Business SRL este o afacere de familie infiintata in anul in 2006. Am pornit cu pasi mici si visuri mari. Am pornit de la o idee simpla la care tinem cu tarie si in care ne-am pus toata pasiunea, munca si daruirea: lucrurile mici din jurul nostru sunt cele care ne ajuta sa realizam lucrurile mari. Un pix, o coala de hartie, un capsator, un biblioraft, o banda adeziva, sunt unelte de care ai nevoie pentru a-ți pune în aplicare planurile și ideile, pentru a-ți îndeplini cu succes deadline-urile și pentru a-ți pune în ordine sarcinile.

Produsele noastre nu sunt numai obiecte de care ai nevoie zilnic pentru a-ți îndeplini activitățile ci ele sunt mijloacele absolut necesare pentru a-ți îndeplini cele mai bune planuri și cele mai îndrăznețe visuri. O idee excelentă, un plan inovativ va avea întotdeauna nevoie de toate aceste mijloace pentru ca planurile și ideile tale să poată fi împărtășite, cunoscute și mai apoi puse în aplicare.

Noi vă punem la dispoziție o gamă larga si variata de produse cu promptitudine si profesionalism, atribute pe care le-am construit si imbunatatit in cei 10 ani de exeperienta, pentru ca business-ul tau sa prospere. Inca la inceput ne-am ocupat cu importul de birotica si papetarie, iar in prezent suntem specializati in distributia de produse de birotica și papetarie. Oferim produse de o calitate superioara la preturi avantajoase. Promptitudinea, seriozitatea, respectul fata de clienti si colaborarile de lunga durata pe care le avem cu acestia sunt doar cateva dintre atributele ce ne caracterizeaza intreaga actitivate.

La fel ca la inceput punem pasiune in ceea ce facem, pastram o legatura prietenoasa cu clientii nostri, ii ajutam mereu in luarea decizilor potrivite nevoilor lor si ramanem fideli motto-ului care ne-a determinat sa pornim aceasta afacere, lucrurile mici din jurul nostru sunt cele care ne ajuta sa realizam lucrurile mari.

Noi credem ca biroul nu este numai un spatiu in care iti desfasori activitatea de zi cu zi cu este un loc personal unde iti petreci mult timp si vrem ca tot acest timp sa fie unul placut si productiv, noi vrem ca fiecare birou sa fie personalizat dupa caracterul fiecaruia astfel incat activitatea ta sa fie cat mai usoara.

Despre FLRBIROTICA.RO

Site-ul  s-a nascut datorita dorintei noastre de a oferi servicii cat mai complete si mai personalizate in functie de activitatile profesionale ale fiecaruia, asadar am decis sa cream un magazin online pentru a le oferi clientilor o varitate mult mai mare de produse si o usurinta in cautarea celor potrivte lor.