021.444.18.70

0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Produsul a fost adaugat in cosul de cumparaturi!

Corectoare

Seteaza descrescator

   

14 Articol(e)

Seteaza descrescator

   

14 Articol(e)

Corectoare:

Pentru corectarea greselilor pe diferite tipuri de documente, fie scrise de mana, imprimate sau trimise prin fax, punem la dispozitia dumneavoastra o gama diversificata de corectoare: Pasta corectoare, Banda corectoare, Creion corector, pic, pentru a va simplifica munca.

Pasta corectoare: Este o solutie rapida pentru a retusa greselile ce se produc pe diferite documente. Pasta corectoare este depozitata in sticlute mici, de plastic si are doua tipuri de aplicatoare in functie de preferinte: aplicator cu pensula si cu burete. Se aplica pe greselile aparute in text, odata ce lichidul este uscat se poate rescrie, cele mai multe paste corectoare au o formula rapida de uscare.

Creion corector: Se aplica precum un pix obisnuit, se utilizeaza peste textul ce se doreste a fii corectat,. Odata ce lichidul este pe hartie se usuca rapid, astfel incat sa puteti rectifica greselile aparute. Pentru repararea greselilor pe o serie de suprafete folositi cu incredere un crieon corector.

Banda corectoare: Daca preferati o metoda de corectare cu un timp foarte redus de uscare folositi banda corectoare, aceasta aluneca usor pe suprafata si acopera erorile aparute, deoarece se usuca instant puteti scrie imediat.