021.444.18.70

0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Produsul a fost adaugat in cosul de cumparaturi!

Corectoare

Seteaza descrescator

   

14 Articol(e)

Seteaza descrescator

   

14 Articol(e)

Corectoare:

Pentru corectarea greselilor pe diferite tipuri de documente, fie scrise de mana, imprimate sau trimise prin fax, punem la dispozitia dumneavoastra o gama diversificata de corectoare: Pasta corectoare, Banda corectoare, Creion corector, pic, pentru a va simplifica munca.

Pasta corectoare: Este o solutie rapida pentru a retusa greselile ce se produc pe diferite documente. Pasta corectoare este depozitata in sticlute mici, de plastic si are doua tipuri de aplicatoare in functie de preferinte: aplicator cu pensula si cu burete. Se aplica pe greselile aparute in text, odata ce lichidul este uscat se poate rescrie, cele mai multe paste corectoare au o formula rapida de uscare.

Creion corector: Se aplica precum un pix obisnuit, se utilizeaza peste textul ce se doreste a fii corectat,. Odata ce lichidul este pe hartie se usuca rapid, astfel incat sa puteti rectifica greselile aparute. Pentru repararea greselilor pe o serie de suprafete folositi cu incredere un crieon corector.

Banda corectoare: Daca preferati o metoda de corectare cu un timp foarte redus de uscare folositi banda corectoare, aceasta aluneca usor pe suprafata si acopera erorile aparute, deoarece se usuca instant puteti scrie imediat.

Corectoare

Minimal Price: 1,99 1.99