021.444.18.70

0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Produsul a fost adaugat in cosul de cumparaturi!

Panouri din pluta

Seteaza descrescator

   

11 Articol(e)

Seteaza descrescator

   

11 Articol(e)

Panouri din pluta

Cunoscute si sub numele de table din pluta, acestea sunt Ideale pentru afisarea anunturilor, ideilor, comunicatelor, planificarea activitatilor zilnice sau saptamanale, categoria noastra de panouri din pluta va adauga eficienta si organizare a spatiului si a activitatilor dumneavoastra.

Majoritatea panourilor din pluta sunt realizate din pluta naturala, ce permit ca prinderea documentele sa se realizeze foarte simplu si eficient cu ajutorul pionezelor speciale pentru panou de pluta. Datorita materialului din care sunt confectionate panourile de pluta nu raman urme vizibile dupa folosirea pionezelor, urmele acestora se auto-inchid, ascunzand semnele inestetice.  

Fie ca va doriti un panou pluta cu rama din lemn sau rama din aluminiu, avem solutia potrivita pentru necesitatile dumneavoastra. Rama din aluminiu rezista la coroziune de-a lungu timpului, iar ramele din lemn dau un aspect clasic spatiului, fiind excelente pentru birouri, sali de conferinta sau ca aviziere pentru scoli si gradinite.

Panouri din pluta

Minimal Price: 17,50 17.5