Folie stretch

Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

4 Articole

pe pagină
 1. Folie stretch 2 Kg
  Rating:
  100%
  27,00 RON
 2. Folie stretch neagra
  Rating:
  0%
  28,50 RON
 3. Folie stretch manuala 6 buc/set
  Rating:
  0%
  154,99 RON
 4. Folie stretch neagra 6 buc/set
  Rating:
  0%
  165,00 RON
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

4 Articole

pe pagină

Folie stretch

Folie stretch pentru paleti este un element crucial pentru protejarea paletilor, marfurilor, deci a investitiilor dumneavoastra. Asigurati-va ca marfa dumenavoastra ajunge cu bine la destinatie, inlaturand astfel deteriorarea de-a lungul procesului de transport. Desi exista o varietate de obiecte pentru a tine pachetele impreunate sau sigilate, folosind folie stretch alegeti cea mai rapida, simpla si economica solutie pentru coletele dumneavoastra. Cele mai multe folii vin pe o rola, ceea ce face ca derularea acesteia sa fie foarte eficienta, are o rezistenta foarte mare la intindere, se agata cu usurinta, eliminand necesitatea folosirii unei benzi adezive.

Folia stretch se poate utilizeaza si pentru a proteja produsele de praf, murdarie, umiditate sau zgarieturi, aceasta poate fi neagra, pentru a acoperii complet continutul coletelor, implicit o confidentialitate mai mare a transportului, sau transparenta pentru a pastra pachetele vizibile.

Daca transporturile firmei dumneavoastra sunt compacte si inguste sau paleti foarte mari, trebuiesc luate in calcul trei masuratori importante atunci cand alegem o folie stretch, lungimea rolei,  latimea acesteia si kilogramele, cu cat are mai multe KG, cu atat folia va fi mai multa pe rola, in aceasta cetegorie veti gasi o optiune care sa se potriveasca nevoilor dvs.