021.444.18.70

0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Produsul a fost adaugat in cosul de cumparaturi!

Folie cu bule

Seteaza descrescator

   

1 Articol(e)

Seteaza descrescator

   

1 Articol(e)

Folie cu bule pentru impachetat

Foliei cu Bule la pret bun

La expedierea coletelor este extrem de important ca aceste sa fie in siguranta pe parcursul intregului proces de manipulare si livrare. In momentul in care ambalati un pachet, produs sau colet, o varietate de material ajuta securizarea acestora, folosind folia cu bule puteti fi sigur ca fiecare produs de valoare este invelit intr-un strat moale si protector. Aceasta este realizata din polipropilena de cea mai inalta calitate, cu bule mici, individuale, umplute cu aer si sigilate pentru a crea un strat de amortizare moale, folosind folie cu bule, veti sti in siguranta toate obiectele fragile ce le expediati prin curier.

Folia cu bule se poate utiliza si pentru umplerea spatiului gol dintr-o cutie sau in momentul in care depozitati anumite obiecte pe o perioada lunga de timp, aceasta protejaza impotriva zgarieturilor, prafului, sau a intemperiilor, asadar eficientizati depozitarea si reduceti riscurile de deterioarare a marfurilor.
In momentul in care alegeti o folie cu bule, trebuie sa luat in considerare trei caracteristici foarte importante: diametrul bulei de aer (cu cat este mai mare cu atat bunurile sunt mai in siguranta) lungimea folie si latimea acesteia.

Folie cu bule

Minimal Price: 180,00 180