Banda adeziva

Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

9 Articole

pe pagină
 1. Banda adeziva 48x66 m, transparenta, Pack
  2,89 RON
 2. Banda adeziva 48 x 66m, maro
  2,99 RON
 3. Banda izoliera, 19mm x 20m, Tesa
  6,45 RON
 4. Banda adeziva 48mm x 66m, maro, Tesa
  6,59 RON
 5. Banda adeziva 48mm x 66m, transparenta, Tesa
  6,59 RON
 6. Banda adeziva 48mm x 66m, transparenta, solvent, Tesa
  Rating:
  100%
  8,20 RON
 7. Banda antialunecare 25mm x 5m, Tesa
  28,50 RON
 8. Banda adeziva aluminiu, 50mm x 10m, Tesa
  31,00 RON
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

9 Articole

pe pagină

BANDA ADEZIVA

Atunci cand trimiteti pachete grele, colete in cutii de carton sau alte transporturi voluminoase, aveti nevoie sa va simtiti increzator ca acestea sunt asigurate in mod corespunzator. Asigurati-va ca marfa dumneavoastra este sigilata  pe parcursul intregului proces de manipulare si livrare .

Banda adeziva proiectata sa reziste si confectionata din polipropilena, avand un strat adeziv acrilic sau pe baza de solvent (cauciuc natural) care previne deteriorarea la diferitele variatii de temperatura. In cazul in care pachetele vor fi expuse la lumina soarelui pentru o perioada indelungata alegeti o in tip de banda rezistenta la razele soarelui, astfel incat ingalbenirea sau ruperea sa nu fie o problema. Banda adeziva cu solvent este solutia ideala, rezistand foarte bine la temperature ridicate. Aceasta face prize rapida, avand o aderenta ridicata pe diferite material cum ar fi: carton, ceramica, otel, sticla, plastic sau lemn.

In aceasta categorie veti descoperi o varietate de modele, pentru a se potrivi preferintelor dumneavoastra. Banda transparenta ofera o prezentare profesionala a pachetelor, nu lasa urme considerabile dupa dezlipire iar banda maro este ideala pentru a sigila cutiile de carton sau alte colete si impiedica vizualizarea continutului. In momentul in care alegeti o banda luati in considere doua caracteristici importante: lungime, determina ce suprafata se poate acoperi, iar latimea cu cat este mai mare asigura o lipire mult mai durabila.